Чортків online

Оголошення про конкурс!

Чортківська міська рада оголошує конкурс на визначення виконавців послуг з вивезення твердих побутових відходів

 Відповідно до вимог Законів України «Про житлово-комунальні  послуги»,«Про відходи», керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Чортківської міської ради з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану території Чортківської міської територіальної громади, оголошує конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів від населення, підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання на території Бичківського старостинського округу №1, Білівського старостинського округу №2, Росохацького старостинського округу №3, Скородинського старостинського округу №4, Горішньовигнанського старостинського округу №5, Пастушівського старостинського округу №6  Чортківської міської територіальної громади.

Організатор конкурсу: виконавчий комітет Чортківської міської ради.

Юридична адреса: Тернопільська обл.,м. Чортків, вул. Тараса Шевченка, буд.21.48500 тел. (03552) 2-27-98.

Підстава для проведення конкурсу: рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 19 квітня 2022 року №104

Місце і час проведення конкурсу:30 травня 2022 року об 11:00 год за адресою: 48500, Тернопільська область, м. Чортів, вул. Т. Шевченка 21, каб.№6.

За додатковою інформацією щодо умов проведення конкурсу звертатися до управління комунального господарства, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради тел.(03552) 2-27-98.

Основні кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

Послуги з вивезення твердих побутових відходів повинні надаватись на старостинських округах Чортківської міської територіальної громади. Об’єктами утворення твердих побутових відходів за джерелами їх утворення є підприємства, установи, організації, одноквартирні житлові будинки. Більш детальна інформація зазначена в конкурсній документації.

Подати конкурсні пропозиції можна особисто або поштою на адресу: Тернопільська обл., м. Чортків, вул. Т. Шевченка 21, Управління комунального господарства, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради.

Кінцевий термін подання конкурсних пропозицій – 30. 05. 2022 до 09:00 год.

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту