Чортків online

Фонд соціального страхування інформує

 ДЕВІЗ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ У 2022 РОЦІ: «ФОРМУЄМО РАЗОМ ПОЗИТИВНУ КУЛЬТУРУ БЕЗПЕКИ ТА ЗДОРОВЯ» 

     

       28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Його запроваджено з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в Україні.

      Щороку МОП визначає тему (девіз) Всесвітнього дня охорони праці. Як і в усьому світі, в Україні з урахуванням цієї теми розробляють План заходів із відзначення Дня охорони праці.

      Новий девіз Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі — 2022: «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я» (World Day for Safety and Health at Work 2022 — Act together to build a positive safety and health culture).

      З нагоди відзначення в Чортківському районі у 2022 році Всесвітнього дня охорони праці під гаслом: «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я» в.о. начальника Чортківського відділення Фонду соціального страхування України Павло Лосик та страховий експерт з охорони праці Валерій Побуринний  прийняли участь у нараді/семінарі  з адміністрацією ДП «Чортківське лісове господарство».  

     На нараді підведено підсумки проведення Тижня охорони праці на підприємстві, проведено аналіз виробничого травматизму, причин  та  наслідків нещасних випадків на підприємстві, розглянуто пропозиції щодо покращення стану охорони праці на підприємстві.

      Кожен з виступаючих  відмітив, що важливим напрямком діяльності Фонду соціального страхування України у сфері охорони праці є зниження рівня виробничого травматизму та професійних захворювань, зменшення факторів шкідливого впливу на організм та скорочення кількості робочих місць зі шкідливими та важкими умовами праці.

        Досягнення цих завдань можливе шляхом комплексного розв’язання питань охорони праці у діалозі із страхувальником.

 

 Чортківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області

 

Один коментар до Фонд соціального страхування інформує

  1. Larry сказав:

    Slava Ukraine ! An e-mail from Canada
    My relatives east of Chortkiv ( Smank…. ) are named Soviak . Volodno & Miron
    Keep up the good fight !

    Regards,
    Larry KY3b Rovers

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту