Чортків online

Оперативний штаб Чорткова продовжує допомагати вимушеним переселенцям

 
Оперативний штаб при Чортківській міській раді, який складається із працівників міськради та волонтерів, працює із перших днів повномасштабного вторгнення армії російської федерації в Україну. Саме тут приймали перших вимушених переселенців, допомагали із поселенням, надавали харчі, забезпечували амуніцією воїнів, які стали на захист рідної землі.
 
Втім, щодня все більше українців, тікаючи від війни, переїжджали на захід України, у тому числі в нашу Чортківську громаду. Загалом чортків’яни прийняли вже понад три тисячі вимушених переселенців. Значна частина із них втратила абсолютно все: дім, автомобілі, заощадження… Тому керівництво громади постійно шукає можливості, щоб продовжувати допомагати людям, які поселились у Чорткові та не мають зовсім ніяких засобів для існування. Бодай харчами та засобами гігієни!
 
Попри це, отримувати гуманітарну допомогу з-за кордону стає дедалі важче. Тому продовжуємо тісно співпрацювати із польськими містами-побратимами Чорткова і французьким Безьє. Чи не щодня пояснюємо, наскільки важливо підтримати вимушених переселенців, наскільки вони потребують допомоги, особливо ті, які поки що не знайшли роботи у Чорткові.
 
Днями до Чорткова приїхала чергова вантажівка із гуманітарною допомогою із Безьє, де були продукти харчування, засоби гігієни та медикаменти. Тож вимушені переселенці знову мають можливість отримати макарони, рис, цукор, солодощі, консервацію, дитяче харчування, зубні щітки та пасти, мило, шампуні, памперси і т.д.
Лише разом, лише дбаючи один за одного, лише консолідувавши всі свої зусилля ми обов’язково переможемо одвічного ворожа в особі московітів. Раз і назавжди!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту