Чортків online

У Чортківській громаді відновлюють роботу ще 2 дитячі садочки та спортивна школа

Із понеділка, 23 травня, у Чортківській громаді запрацюють ще два чергові дитячі садочки – №6 «Чебурашка» у Чорткові та Білівський заклад дошкільної освіти, а також дитячо-юнацька спортивна школа. Таке рішення ухвалили сьогодні, 18 травня, на черговому засіданні виконавчого комітету.
 
Нагадаємо, із 2 травня дошкільний навчальний заклад №1 «Золота рибка» першим у громаді відновив свою роботу в умовах воєнного стану. У середньому садочок відвідує понад 40 діток (середня та старша група), у тому числі 4 з числа вимушених переселенців.
 
Із проханням відкрити ще декілька дитячих садочків у громаді до міської ради неодноразово звертались батьки дошкільнят. Члени виконкому вирішили піти назустріч батькам, котрі працюють та не мають із ким залишити малечу.
 
‼️ Зауважимо, що чергові садочки можуть відвідувати всі дітки нашої громади та вимушені переселенці, які знайшли прихисток у нашій громаді. Окрім дітей, що належать до ясельних груп.
 
‼️ Також наголошуємо, що відвідувати садочок діти можуть лише у випадку, якщо їхні батьки працюють та не мають можливості залишитись вдома з малечею.
Також із 23 травня відновлює гурткову роботу Чортківська дитячо-юнацька спортивна школа. Займатись у спортивних секціях можуть як діти із нашої громади, так і з числа вимушених переселенців, котрі знайшли прихисток у Чортківській ОТГ.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту