Чортків online

До відома розповсюджувачів зовнішньої реклами

Враховуючи те, що в умовах воєнного стану підприємницька діяльність має тривати у звичайному режимі, нагадуємо, що відповідно до п. 1, ст. 16 Закону України “Про Рекламу” та пп. 2.3 п. 2 “Положення про порядок розміщення реклами на території міста Чорткова” зовнішня реклама розміщується на підставі дозволів та у порядку, встановленому виконавчим комітетом міської ради. Опираючись на пп. 2.4 п. 2. даного Положення, на територіях, будинках і спорудах зовнішня реклама розміщується за згодою їх власників або уповноважених ними органів (осіб) з урахуванням архітектурних, функціонально-планувальних, історико-культурних чинників, типології елементів місцевого середовища та з додержанням правил благоустрою територій міста Чортків та за погодженням виконавчого комітету міської ради. Стягнення плати за видачу дозволів забороняється.

Для отримання дозволу на розміщення реклами заявник повинен подати до Центру надання адміністративних послуг міста Чорткова заява за формою до якої додається:

– витяг про державну реєстрацію юридичної особи (для фізичної особи – копію паспорта громадянина України (сторінка 1, 2, 11), ідентифікаційний код);

         Тому просимо погоджувати всі рекламні засоби відповідно до вищезазначеної інформації та п. 2 ст. 26 Закону України “Про рекламу” де сказано, що рекламодавці, виробники та розповсюджувачі реклами зобов’язані надавати документи, усні чи письмові пояснення, відео- та звукозаписи, а також іншу інформацію, необхідну для здійснення органами виконавчої влади повноважень щодо контролю.

         Наголошуємо, що відповідно до п. 6 “Положення про порядок розміщення реклами на території міста Чорткова”, п. 1 ст. 27 Закону України “Про рекламу” особи, винні у порушенні законодавства про рекламу, несуть дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну та кримінальну відповідальність відповідно до закону. Всі рекламні засоби, які були встановлені без дозволу на розміщення будуть демонтовані. Кошти за демонтаж будуть виставлені у рахунках власникам рекламних конструкцій.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту