Чортків online

Від початку травня у Чорткові склали 67 протоколів за порушення правил паркування

 
У період з 1 по 19 травня включно відділ муніципальної інспекції та контролю за паркуванням міської ради склав 67 протоколів про адміністративне правопорушення за порушення правил дорожнього руху, зокрема правил паркування.
Більшість порушень фіксували на двох вулицях: Гончара та Ст. Бандери. Найчастіше порушники зупинялись на пішохідних переходах та доріжках і місцях, відведених для зупинки громадського транспорту.
Згідно з статтею 122 ПДР, відповідні порушення караються штрафом від 340 до 680 гривень.
Нагадаємо, що інспектору з паркування, згідно з законодавством, не потрібно шукати водія, котрий порушив ПДР. Достатньо зробити фотофіксацію (з геолокацією) порушення та виписати постанову на власника автомобіля.
Після цього вся інформація про порушення буде доступна на сайті https://inspector.chortkivmr.gov.ua/, де водій зможе детальніше ознайомитись із постановою: коли, де і що порушив, а також переконатись у наявності фотодоказів.
На сплату штрафу водію дається 30 календарних днів. Якщо ж ви готові сплатити штраф протягом 10 банківських днів з моменту винесення постанови, то сума буде на 50% меншою.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту