Чортків online

ЧОРТКІВСЬКА ШКОЛА №7 ОТРИМАЛА СУЧАСНУ ПОЖЕЖНУ СИГНАЛІЗАЦІЮ

 
Попри те, що то через пандемію ковіду, то через імперські забаганки московського недомірка українські школярі ніяк не можуть повернутись до повноцінного очного навчання, місцева влада не гає часу та покращує матеріально-технічні бази шкіл та освітню інфраструктуру. Зокрема днями у Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №7 завершили реалізацію проекту по встановленню систему автоматичної пожежної сигналізації та оповіщення людей.
«Радію, що вдалось втілити цей проект у життя, тому що безпека наших дітей — це головне, в тому числі й у питанні профілактики пожеж. Ми всі знаємо, до яких жахливих наслідків може призвести недбалість в цьому напрямку. Зараз, коли в процесі навчання застосовується багато електронної техніки та інколи під час уроків в кабінеті важко знайти вільну розетку, пожежна безпека виступає на перший план», – розповіла очільниця управління освіти, молоді та спорту Чортківської міськради Людмила Поліщук.
Зі слів директора школи Віталія Скриника, система автоматичної пожежної сигналізації розведена по всій будівлі школи та відповідає найсучаснішим стандартам і вимогам. Фактично кожні 10 метрів встановлено димові пожежні датчики, котрі чутливі навіть до сигаретного диму. У тому числі датчики є у всіх вбиральнях. А на кухні встановлено пожежний датчик разом із автоматичною системою гасіння вогню.
Окрім того, встановили систему голосового оповіщення – у всіх коридорах та класах. Тож тепер будь-яку інформацію (не лише про виникнення пожежі) до учнів та вчителів можна легко та оперативно донести завдяки гучномовцям, що є на всіх поверхах школи.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту