Чортків online

СКОШУЙТЕ ТРАВУ БІЛЯ ОБ’ЄКТІВ ВАШОЇ ВЛАСНОСТІ!

 
Скошування трави – один із елементів комплексної роботи з благоустрою, який необхідний для збереження охайного і впорядкованого зовнішнього вигляду вулиць та дворів. Тому працівники комунальних підприємств Чортківської громади періодично косять траву на узбіччях доріг, в парках, скверах, на кладовищах. Але охопити увесь обсяг цієї роботи досить важко.
Задля підтримання порядку просимо всіх власників та користувачів земельних ділянок Чортківської громади вчасно скошувати траву на своїх земельних ділянках і на прилеглій до них території (тротуар чи земельні зони вздовж огорожі до проїжджої частини вулиці). Не забувайте, що до цього зобов’язують Правила благоустрою Чортківської громади.
Там, де мешканці створили ОСББ, власники самотужки вирішують, як доглядати за прибудинковою територією. Дехто власноруч косить трави, прибирає територію, інші для цієї роботи наймають підрядника. Можна також укласти договір із КП «Чортків дім», яке обслуговуватиме ваше ОСББ. За визначеними умовами та встановлену плату працівники комунального підприємства можуть, до прикладу, покосити траву на прибудинковій території, здійснити санітарну обрізку дерев та виконати інші роботи з благоустрою.
Звертаємося також і до всіх керівників підприємств та організацій з проханням підтримувати належний санітарний та естетичний стан населених пунктів, забезпечувати своєчасне скошування трави, бур’янів на прилеглих та закріплених територіях.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту