Чортків online

ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ ПОВЕДІНКИ НА ВОДІ – ВБЕРЕЖЕ ВІД БІДИ!

 
Забезпечення безпеки дітей під час літнього відпочинку – така основна мета профілактичних заходів, до яких залучені працівники відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи міської ради та Чортківського районного управління Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.
Цьогоріч канікули для більшості дітей, на жаль, пройдуть без літніх таборів та поїздок на море. Тому неповнолітні вже намагаються самостійно організувати свій відпочинок на свіжому повітрі поблизу водойм. Аби надзвичайні події не затьмарили літні канікули дітей та їхніх батьків, рятувальники спільно із головними спеціалістом відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи Віталієм Фиком перевіряють місця відпочинку біля водойм.
Дітям працівники нагадують правила поводження на воді, наголошуючи, що перебування коло водойм та купання в них без нагляду дорослих суворо ЗАБОРОНЕНО і карається штрафом. Окрім того, проводять і бесіди з дорослими, котрі під час відпочинку розпивають алкогольні напої.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту