Чортків online

ЧОРТКІВ СПІВПРАЦЮВАТИМЕ ІЗ БЛАГОДІЙНИМ ФОНДОМ «ПОСМІШКА ЮА»

 
Сьогодні, 27 червня, міський голова Чорткова Володимир Шматько зустрівся із проектною менеджеркою благодійного фонду «Посмішка ЮА» Валентиною Трюхан.
В ході зустрічі сторони обговорили можливі програми підтримки для чортків’ян, котрі постраждали внаслідок ракетних обстрілів від донорських організацій, з якими комунікує благодійний фонд, та підписали меморандум про подальшу співпрацю.
«В цей важкий для кожного українця час дуже цінно, що такі благодійні організації як ваша займаються підтримкою та допомогою. На жаль, Чортків зовсім нещодавно зазнав ракетних ударів. Жертв дивом вдалося уникнути, але багато чортків’ян втратили все – домівку, авто, меблі, побутову техніку.
Суми збитків значні, тому цінуємо підтримку міжнародних донорських організацій та допомогу вашого фонду, зокрема», – зауважив Володимир Петрович.
Варто зазначити, що за сприяння БО «Посмішка ЮА» 35 сімей із Чорткова, які проживали найближче до епіцентру вибухів, вже отримали матеріальну допомогу по 6 600 грн на кожного члена родини. Загалом, сума виплат склала 805 200 грн.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту