Чортків online

СТРАХОВА КОМПАНІЯ «PZU УКРАЇНА» ПРОДОВЖУЄ ДОПОМАГАТИ ЧОРТКОВУ

 
Із дружнім візитом та подарунками до Чорткова вкотре завітали голова правління «PZU Україна» Яцек Адріан Матусяк та член правління «ПЗУ Україна» Павло Гжешік. Спільно із представником Чортківського відділу страхової компанії Володимиром Пандраком зустрілися із міським головою Володимиром Шматьком.
Гості передали благодійні внески у розмірі 25 тисяч гривень кожен до реабілітаційних центрів «Дорога в життя» та «Дім милосердя». Варто зазначити, що такі пожертви від страхової компанії для вихованців закладів – це вже хороша традиція, яка триває роками.
Окрім того, польські гості обговорили із Володимиром Шматьком деталі створення у Чорткові скверу до 500-ліття міста та встановлення в ньому гранітної плити на честь президента Польщі Леха Качинського. Делегати зауважили, що одна із благодійних організацій Польщі хоче зробити такий подарунок нашому місту із нагоди відзначення ювілею з дня надання Чорткову Магдебурії.
«Україна – це вже Європа. Те, з якою відданістю та запалом ви захищаєте свою Батьківщину – варте поваги. Всі українці повинні пам’ятати, що Польща продовжуватиме допомагати вам та підтримуватиме у цій боротьбі. Зараз ви захищаєте увесь цивілізований світ від рашистів і перемога обов’язково буде за вами.
Ми хочемо, щоб цей сквер став символом співпраці України та Польщі. Президент Лех Качинський, який загинув під Смоленськом, завжди підтримував вашу державу і розумів небезпеку, котру несуть росіяни», – зауважив пан Яцек.
До слова, сквер планують встановити поблизу школи №6, по вул. Залізнична. Тут хочуть висадити два дуби, замінити бруківку навколо, встановити лавки та ліхтарі вуличного освітлення. Варто зазначити, що при відкритті скверу, яке ймовірно відбудеться вже у вересні цього року, закладуть капсулу часу для майбутніх поколінь українців.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту