Чортків online

Готовність найпростіших захисних споруд у закладах освіти – під пильним контролем

Комісія, до складу котрої увійшов заступник міського голови Чорткова Віктор Гурин, начальниця управління освіти, молоді та спорту Людмила Поліщук та головний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи Віталій Фик, проінспектувала навчальні заклади с. Біла, Скородинці та Бичківці на наявність найпростіших захисних укриттів та відповідних умов у них.
 
Більшість навчальних закладів Чортківської громади мають власні найпростіші укриття – підвальні приміщення і т.д., інші облаштовують коридори перших поверхів будівель, де немає вікон та між людиною і вулицею є як мінімум дві стіни, згідно з вимогами. Вода, перекуси та достатня кількість місць для сидіння – це те, що повинно бути у кожному сховищі, де б могли перебути під час повітряної тривоги діти.
 
Комісія, проінспектувавши готовність найпростіших захисних споруд, внесла свої зауваження, котрі необхідно виправити у найкоротші терміни. Чергова перевірка стану укриттів відбудеться вже за декілька днів.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту