Чортків online

У Скородинцях дитячий садок переносять у приміщення школи

 
У селі Скородинці Чортківської громади дитячий садочок переносять у приміщення місцевої школи. Оскільки у школі на першому поверсі є вільне опалюване приміщення, прийнято рішення не витрачати чимало коштів на опалювання окремого приміщення та перенести садок у будівлю школи. Тим паче, що це зовсім поруч – на сусідньому подвір’ї.
 
Дитячий садок облаштовують у лівому крилі школи. Ремонтні роботи вже активно тривають. Все встигнуть завершити до вересня – початку нового навчального року. Приміщення облаштовують відповідно до усіх вимог та стандартів, щоб дітям було зручно навчатись та щоб вони не відчули дискомфорту від зміни місця. Також, щоб забезпечити належне харчування діток, проведено ремонт кухні у будівлі школи. Окрім того, триває облаштування захисних укриттів, куди під час повітряної тривоги спускатимуться діти із працівниками.
 
Рішення про перенесення садочку у приміщення школи визрівало давно. Дітей у класах, на жаль, зовсім мало, приміщення розраховані подекуди на десятки учнів, а опалювати в холодну пору, сплачувати інші енергоносії, робити ремонти у двох напівпорожніх будівлях одночасно – недоцільно. Особливо тепер, коли Україна готується, напевно, до найважчого опалювального сезону за часи незалежності.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту