Чортків online

Вчасна оплата комунальних послуг необхідна для захисту економічної безпеки України

Поки українські воїни рятують державу від російської агресії, робота українців в тилу теж критично важлива для перемоги і порятунку економіки. Варто пам’ятати – якщо ми не забезпечимо життєдіяльність інфраструктури – ми зашкодило нашій країні.
 
І навіть попри відсутність штрафів за невчасну оплату комунальних послуг кожен повинен відчувати власну відповідальність перед своєю державою і громадою, а також сумлінно виконувати свої громадські зобов’язання. Адже, попри всю складність ситуації в державі, в оселі безперебійно подається вода, квартири опалюються, газ і електрика не зникають. Всі зарплати, пільги та субсидії виплачуються вчасно. Тому і підстав для затримки в оплаті комунальних послуг наразі немає. Накопичені борги все одно доведеться віддавати. Тому варто подбати про те, щоб не створювати заборгованість без причини.
 
Тисячі працівників комунальної галузі продовжують сумлінно виконувати свою роботу по забезпеченню комунальних послуг. Тисячі представників соціально вразливих категорій громадян потребують пільг, уся інфраструктура нашого міста залежить від своєчасної оплати послуг. Тож давайте разом рятувати свою країну в тилу.
 
Також звертаємо вашу увагу на те, що сплачувати комунальні послуги можна не виходячи із дому. Для прикладу, через особисті кабінети, мобільні додатки, платіжні системи «Ощад24, «Приват24», ipay.ua, easypay.ua та чимало інших.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту