Чортків online

Чотири автомобілі для ЗСУ вже в дорозі

 
Ще чотири автомобілі вже прямують до бійців Збройних Сил України, зокрема до військовослужбовців Чортківської тероборони, котрі виконують бойові завдання на сході України, чортків’ян, що боронять країну у складі 44 окремої артилерійської бригади ім. гетьмана Данина Апостола, а також військових із Чорткова, що воюють на півдні країни.
За кошти небайдужих чортків’ян, а особливо чортківської діаспори у США вдалось придбати три автомобілі: Nissan X-Trail, KIA Sorento, Volkswagen T5 у дуже хорошому стані. Ще один автомобіль – позашляховик Mitsubishi – особисто придбав фермер із с. Біла Олег Федорович. Зараз Володимир Шматько разом із працівниками міської ради та волонтерами у дорозі до наших військовослужбовців.
За декілька днів наша волонтерська група відвідає Словянськ, Сіверськ, Бахмут та Запорізьку область. Окрім придбаних автомобілів, для наших бійців ЗСУ везуть два повних вантажних буси із всім, що хлопці замовляли: тепловізори, 40 пар взуття (придбано за кошти бюджету громади, 59 875 грн), аптечки, підсумки, клямбри, плівку, сокири, мішки, ланцюги, оливу, в’язальні дроти, ліхтарі, колодки, брезенти, поліпропіленові шпагати, монтажну піну, шурупи, лопати, диски до болгарок та чимало іншого.
Окрім того, веземо 140 передач для наших військових, котрі їм передали рідні та близькі!
Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації даної поїздки! Чортків’яни вкотре демонструють зразкову єдність, оперативно гуртуються та віддають частинку себе задля великої української перемоги!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту