Чортків online

Рятують життяв військовим: чортківський автосервіс безкоштовно лагодить машини для фронту

 
У Чорткові в автосервісі «Макс-авто» (вул. Шопена, 15) від початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну безкоштовно відремонтувати вже десятки автомобілів, які поїхали на передову чортківським бійцям. Власники СТО Володимир та Максим Голики (батько та син) ухвалили рішення таким чином допомагати Збройним Силам України.
На передовій автомобілі потрібні не менше, ніж зброя, бо від них напряму залежить життя військових. Машини повинні бути справними, щоб не підвести у найбільш відповідальний момент. Саме тому автомеханіки «Макс-авто» ретельно та відповідально ставляться до своєї роботи, часто працюють ночами та по вихідних. А головне – роблять все безкоштовно!
Фахівці перевіряють у кожній машині двигун, електрику, мастила. Чи не найбільше уваги приділяють ходовій. Адже авто мають бути готовими їздити болотом та бездоріжжям.
Міський голова Чорткова Володимир Шматько, оперативний штаб при Чортківській міській раді та всі жителі Чортківської громади щиро дякують Володимиру та Максиму Голикам за постійну допомогу українському війську! Разом і до кінця!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту