Чортків online

Тисячі кілометрів задля інших: як чортків’янин із перших днів війни гуманітарну допомогу возить

 
Повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну внесло корективи у життя кожного без виключення українця та українки. З того моменту ми перестали належати самим собі, своїм рідним та близьким, адже настав час віддавати частинку себе, щоб зберегти країну. Одним із тих, хто цілком безкорисливо повністю віддав та віддає себе досі добрим справам задля інших – є житель Чортківської громади Олег Ходоровський.
Гуманітарна допомога для українців надходила з-за кордону з різних країн, втім поставало головне запитання – хто і чим її довозитиме до Чорткова чи інших регіонів України? Легкові автомобілі чи навіть вантажні буси – не найоптимальніший варіант, адже це і дорого, і дефіцит палива всі пам’ятають, який був. Тут на допомогу прийшов пан Олег Ходоровський із власною великою вантажівкою.
За понад п’ять місяців війни пан Олег наїздив тисячі (може, вже й десятки) кілометрів, привозячи гуманітарну допомогу до України та розвозячи її у ті регіони, де вона найбільш необхідна. Не одну добу чоловік простояв у довжелезних чергах на кордоні, втім, зізнається, розуміє, що людям це потрібно, що люди чекають цю допомогу.
За цей час Олег Ходоровський зробив біля двох десятків далеких рейсів закордон, де забирав гуманітарну допомогу від польських партнерів Чорткова, від німецького Брілону, французького Безьє та інших. Робить це чоловік на цілковитому ентузіазмі та патріотизмі, за кошти оперативного штабу при Чортківській міській раді йому лише заправляють вантажівку, все решта – свідомий вклад пана Олега в перемогу.
Міський голова Чорткова Володимир Шматько, оперативний штаб при Чортківській міській раді та всі жителі Чортківської громади щиро дякують Олегу Ходоровському за постійну допомогу українцям з числа вимушених переселенців та українському війську! Разом і до кінця!
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту