Чортків online

У Чорткові почали облаштовувати музейну резиденцію

 
У Чорткові музейна резиденція отримала нове постійне приміщення. Музей вже почали облаштовувати у будівлі колишньої дитячої бібліотеки, що по вул. Залізнична. Ремонти, котрі фінансуватимуться спільно бюджетом Чортківської громади та волонтерським рухом «Будуємо Україну Разом», вже розпочались.
Як розповів директор музейної резиденції Чорткова Владислав Полівчук, спершу лагодитимуть всю електрику, ремонтуватимуть стелі, фарбуватимуть стіни, циклюватимуть та лакуватимуть підлоги, встановлюватимуть сантехніку. Згодом у масштабніших планах ремонт фасаду будинку, встановлення сигналізації, протипожежної системи.
Вже завтра, 5 серпня, у Чорткові розпочнеться черговий табір «БУР». 20 волонтерів зі всієї України перебуватимуть у нашому місті до 14 серпня та протягом цього часу всебічно допомагатимуть із ремонтними роботами. Окрім того, їх чекатиме насичена культурно-освітня програма, щоб краще дізнатись історію міста та проникнутись величчю 500-літнього Чорткова. «Бурівці» також зустрічатимуться із місцевою активною молоддю.
Зауважимо, що окрім музейної резиденції, завдяки допомозі «БУР» проводитиметься ремонт у новому приміщенні для інклюзивно-ресурсного центру. Про це згодом – детальніше.
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту