Чортків online

Страхова компанія «PZU УКРАЇНА» продовжує допомагати Чорткову

 
Із дружнім візитом та подарунками до Чорткова в черговий раз завітали голова правління PZU Україна Яцек Адріан Матусяк та член правління «ПЗУ Україна» Павло Гжешік. Спільно із представником Чортківського відділу страхової компанії Володимиром Пандраком вони подарували діткам пакунки із солодощами.
Смаколики від польських благодійників отримали вихованці реабілітаційних центрів «Дорога в життя» та «Дім милосердя», дітки, котрі відвідують заняття в монастирі сестер-домініканок, що по вул. Шопена, неповнолітні чортків’яни з інвалідністю та діти внутрішньо переміщених українців, котрі проживають у гуртожитку Чортківського фахового медичного коледжу.
«Чортків вже давно став нашим містом-партнером. Ми неодноразово надавали допомогу для вихованців реабілітаційних центрів. Зараз розуміємо, що нашої підтримки сьогодні потребує ще більше українців, тому ми продовжуватимемо надавати посильну допомогу.
Віримо, що ці солодощі хоч трішки розвеселять українських малюків, чиє дитинство минає у роки страшної несправедливої війни та агресії», – зазначив пан Яцек Матусяк
Загалом, представники страхової компанії роздали понад 500 пакунків із печивом, цукерками, батончиками, соками та іншими солодощами.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту