Чортків online

Повідомлення про оприлюднення

Повідомлення про оприлюднення

проекту «Детальний план території під розміщення  регіонального сервісного центру ТОВ «Укравіт Агро» по вулиці Ягільницька у місті Чортків Тернопільської області», звіту про стратегічну екологічну оцінку та початок процедури розгляду і врахування пропозицій громадськості

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Проект «Детальний план території під розміщення  регіонального сервісного центру ТОВ «Укравіт Агро» по вулиці Ягільницька у місті Чортків Тернопільської області» розроблено з метою уточнення положень Генерального плану міста Чортків, планувальної структури та функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови; визначення проекту містобудівних умов та обмежень для проектування об’єктів будівництва, згідно вимог п.4.1. ДБН Б.1.1-14:2012 та ч.4 ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Чортківська міська рада Тернопільської області.

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення починається з 17-го серпня 2022 року і триває до 16-го вересня 2022 року.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

Громадські слухання відбудуться 16 вересня 2022 р. о 16:00 год. за адресою:           вул. Тараса Шевченка, буд. 21, в приміщені №6. Заплановано прилюдне обговорення проекту містобудівної документації «Детальний план території під розміщення  регіонального сервісного центру ТОВ «Укравіт Агро» по вулиці Ягільницька у місті Чортків Тернопільської області»  та Звіту про стратегічну екологічну оцінку  (розділ «Охорона навколишнього природного середовища»).

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися із проектом ДДП та звітом про стратегічну екологічну оцінку:

Ознайомитись із проектом «Детальний план території під розміщення  регіонального сервісного центру ТОВ «Укравіт Агро» по вулиці Ягільницька у місті Чортків Тернопільської області»  та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в 29 каб. за адресою: вул. Тараса Шевченка, буд. 21, м. Чортків.

Проект «Детальний план території під розміщення  регіонального сервісного центру ТОВ «Укравіт Агро» по вулиці Ягільницька у місті Чортків Тернопільської області» та звіт про стратегічну екологічну оцінку доступні в 29 каб. за адресою: вул. Тараса Шевченка, буд. 21, м. Чортків.

Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану доступне за посиланням: ВКАЗАТИ ПОСИЛАННЯ НА РОЗМІЩЕННЯ ПОВІДОМЛЕННЯ.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Чортківська міська рада Тернопільської області.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 48500, Тернопільська обл., м. Чортків, вул. Шевченка, 21.

Відповідальним за розгляд пропозицій громадськості є посада Чортківської міської ради – начальник відділу архітектури та містобудівного кадастру Чортківської міської ради Грещук Василь Степанович  (тел. 0677517031).

Електронна адреса: architect.chortkiv@gmail.com

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 17.08.2022 по 16.09.2022.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Чортківська міська рада Тернопільської області.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Проведення транскордонних консультацій не потребує.

 

Міський голова                                                                   __________ Володимир Шматько           

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту