Чортків online

Ще дев’ять автомобілів для ЗСУ вже в дорозі

Ще дев’ять автомобілів вже прямують до бійців Збройних Сил України, зокрема до військовослужбовців із Чортківської громади, котрі виконують бойові завдання на сході та півдні країни.
 
За кошти небайдужих чортків’ян, а особливо за підтримки чортківської діаспори у США (зокрема братів Діденків) вдалось придбати чотири автомобілі: Hyundai Terracan, Suzuki Grand Vitara, Ford Transit, Nissan X-Тrail у дуже хорошому стані. Автівки для військових як завжди спільно пофарбували у камуфляж колективи ПП «Чортків бетон» та КП «Чортківський водоканал». Два автомобілі військові самотужки забрали із Чорткова. Решта машин колоною прямують до пунктів призначення.
 
Ще по одному автомобілю для ЗСУ придбали волонтери з Бучача, Роман Пеньковський із с. Біла, Андрій Кульба із с. Біла, Володимир Наконечний із Чорткова та ТМ “Хрумка”. Зараз міський голова Чорткова Володимир Шматько разом із працівниками міської ради та волонтерами у дорозі до наших військовослужбовців.
 
За декілька днів волонтерська група відвідає Краматорськ, Бахмут, Слов’янськ, Курахове (Донецька обл.), Покровське (Дніпропетровська обл.), Гуляйполе та населені пункти у тому напрямку (Запорізька обл.) та Херсонщину. Окрім придбаних автомобілів, для наших бійців ЗСУ везуть тепловізор (передала народна депутатка України, чортків’янка Євгенія Кравчук), бензопилу, плівку, скоби, утеплювачі, кирки, лопати, бензопила, оливи, клямбри, цвяхи, миючі засоби та засоби гігієни.
 
Окрім того, веземо 145 пакунків для наших військових, котрі їм передали рідні та близькі!
 
Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації даної поїздки! Чортків’яни вкотре демонструють зразкову єдність, оперативно гуртуються та віддають частинку себе задля великої української перемоги!

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту