Чортків online

У школах та садочках Чорткова ліквідовують наслідки ракетних обстрілів

 
Пізно ввечері 11 червня Чортків цинічно обстріляли російські окупаційні війська чотирма ракетами «Калібр». Постраждало чимало цивільної інфраструктури – квартири та будинки людей, їхні автомобілі і т.д. У тому числі постраждали заклади освіти Чорткова – дошкільний навчальний заклад №7, Чортківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, спортзал спортивної школи.
Загалом у закладах освіти вибухова хвиля пошкодила: 24 віконні конструкції, 12 склопакетів, 5 дверних конструкцій, стелю у корпусі спортивної школи, спортзалі та актовій залі загальноосвітньої школи, перегородки між кімнатами у дошкільному навчальному закладі, підвіконня.
Управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради вже закупило склопакети та двері на загальну суму 306 035 грн. У суму входять також витрати на роботи. З цієї суми 115 276 грн передбачено на спортзал Чортківської ДЮСШ (що біля школи №5), 47 186 грн – на ЗОШ №5, 143 573 грн – на дитячий садочок №7.
У першу чергу наслідки ракетних обстрілів ліквідовують у ДНЗ №7, а вже на початку наступного тижня пошкоджені вікна та двері замінюватимуть у школі №5, згодом – у спортивній залі Чортківської ДЮСШ.
Відбудуємо! Переможемо! 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту