Чортків online

Чортківська стоматологічна поліклініка: недорого та якісно, а для учасників війни і переселенців – безкоштовно!

 
Протягом року Чортківська міська стоматологічна поліклініка безкоштовно лікує учасників бойових дій, членів їхніх сімей, а також вимушених переселенців. За цей час стоматологічні послуги отримали 202 людини з числа вищеперерахованих категорій. Пацієнтам безкоштовно лікували карієс (85 випадків), пульпіт (103), періодонтит (65), видалення зубів (39).
Вартість медикаментів та медичних матеріалів для видалення зубів, лікування карієсу та лікування однокореневих каналів зубів пільговим категоріям людей компенсовують із бюджету Чортківської громади. Загалом цьогоріч на це виділили вже 50 тисяч гривень.
Зауважимо, що лікарі-стоматологи за надані стоматологічні послуги учасникам бойових дій, членам їхніх сімей та вимушеним переселенцям не отримують коштів, тобто працюють виключно на волонтерських засадах. Адже заробітну плату працівникам стоматполіклініки не платить ні міська рада, ні Національна служба здоров’я України. Лікарі-стоматологи, надаючи платні послуги, зароблять і собі на зарплату, і медичним сестрам, і загалом на утримання установи.
Цікаво, що середня вартість пролікованого випадку у Чортківській стоматологічній поліклініці становить 171,20 грн. У той же час вартість аналогічної роботи у приватних клініках значно перевищує 400 гривень. Зважаючи на складний час для всієї України та українців, закликаємо у випадку необхідності звертатись саме до лікарів-стоматологів Чортківської міської стоматологічної поліклініки, де ви за доступними цінами отримаєте якісні послуги!
Нагадаємо, стоматологічна поліклініка функціонує в окремому приміщенні поблизу Центру первинної медико-санітарної допомоги, що по вул. Д.Пігути у Чорткові.
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту