Чортків online

Особливості організації навчального процесу в умовах воєнного стану обговорили на колегії освітяни Чортківської громади

 
«На жаль, в Україні досі триває жорстока та кривава війна. Ми і наші діти вимушені пристосовуватися до нових реалій і продовжувати вчитися жити і навчати нове покоління. Тому навчальний 2022-2023 рік почнеться вчасно, але з деякими корективами та змінами у формі навчання.
І ми з вами повинні зробити усе можливе, щоб малі українці отримали необхідний багаж знань, вмінь та навичок», – звернулася до керівників освітніх закладів Чортківської громади начальниця управління освіти, молоді та спорту Людмила Поліщук.
Загалом, в ході колегії керівники шкіл спільно із Людмилою Миколаївною детально обговорили особливості освітнього процесу в умовах воєнного стану.
🧐 Коли і як розпочнеться навчальний рік у Чортківській громаді?
✍️ Навчальний рік у Чортківській громаді розпочнеться вчасно. Про час проведення урочистостей з нагоди першого дзвоника учнів та батьків повідомлять вчителі. Структура навчального року залишається звичною, він триватиме 175 днів.
🧐 Який формат навчання учнів у Чортківській громаді?
✍️ Всі школи Чортківської громади навчатимуться за ЗМІШАНОЮ формою навчання.
🧐 Що передбачає ця форма навчання?
✍️ Змішаний формат навчання передбачає можливість вчитися у класі, чи долучатися до уроку онлайн. Варто відзначити, що долучатися до онлайн уроків можуть лише ті учні, котрі знаходяться в Україні. Окрім того, батьки можуть обрати ще сімейну форму навчання.
✍️ Діти, які перебувають закордоном, можуть скористатися екстернатом. До слова, вибравши форму навчання, батьки повинні написати відповідну заяву. Ті, хто зараз за межами України, може надіслати заяву на електронну пошту керівника навчального закладу.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту