Чортків online

Ще п’ять автомобілів для ЗСУ вже в дорозі

 
Ще п’ять автомобілів вже прямують до бійців Збройних Сил України, зокрема до військовослужбовців із Чортківської громади, котрі виконують бойові завдання на сході та півдні країни.
За кошти небайдужих чортків’ян, особливо за підтримки чортківської діаспори у США (зокрема Володимира Діденка, Сергія Коника, Віктора Москалюка, парафіян церкви Святої Покрови у Чикаго), а також дітей із Чорткова, котрі приносили кошти в оперативний штаб Чортківської міської ради вдалось придбати чергові три автомобілі: Hyundai Santa Fe (для 10 гірсько-штурмової бригади), Opel Frontera (35 бригада морської піхоти), Renault Traffic (45 артилерійська бригада) у хорошому стані.
Ще один щойно відремонтований автомобіль – Nissan X-Trail – волонтери повертають на південний фронт воїну із Чорткова. А джип Mitsubishi Pajero громада Росохача придбала для військовослужбовця із їхнього села.
Автівки для військових як завжди спільно пофарбували у камуфляж колективи ПП «Чортків бетон» та КП «Чортківський водоканал», а безкоштовно провели ремонт всіх машин СТО «Макс-авто», що по вул. Шопена, 15 (власники Володимир та Максим Голики).
Зараз міський голова Чорткова Володимир Шматько разом із працівниками міської ради та волонтерами у дорозі до наших військовослужбовців.
За декілька днів волонтерська група відвідає Дніпропетровщину, Херсонщину, Миколаївщину, Донеччину та Запоріжжя. Окрім придбаних автомобілів, для наших бійців ЗСУ везуть буржуйки, форму, взуття, аптечки та продукти.
Окрім того, веземо 156 пакунків для наших військових, котрі їм передали рідні та близькі!
Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації даної поїздки – покупки автомобілів, фарбування, ремонту, придбання пального і всього, що так необхідне нашим воїнам! Чортків’яни вкотре демонструють зразкову єдність, оперативно гуртуються та віддають частинку себе задля великої української перемоги!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту