Чортків online

1706 вакансій було укомплектовано завдяки рекрутерам служби зайнятості Тернопільщини

 

Рекрутинг – один із сервісів служби зайнятості, який передбачає ряд посередницьких послуг з підбору персоналу для роботодавців та вакансій – для шукачів роботи, у тому числі й не зареєстрованих у службі зайнятості, незалежно від віку, статусу, зайнятості (пенсіонерів, студентів, осіб, які працюють та прагнуть змінити місце роботи та ін.).

Рекрутери працюють з урахуванням індивідуальних потреб кожного з цих клієнтів; організовують різні форми комунікацій зацікавлених у працевлаштуванні сторін.

У січні-серпні 2022 року майже 2 тисячі роботодавців співпрацювали зі службою зайнятості Тернопільщини на засадах рекру́тингу. Було опрацьовано 3,3 тис. пропозицій роботи, 1,2 тис. резюме та майже 5 тис. персональних справ шукачів роботи, відтак вдалося укомплектувати 1706 вакансій, окрім цього, скориставшись порадами рекрутерів, 836 жителів області різних категорій, які шукали місця праці, змогли працевлаштуватись.

Підприємства зацікавлені в рекрутинговій формі співпраці зі службою зайнятості, адже вона дозволяє кадровій службі не витрачати час на пошук та підбір кандидатів, оскільки попередня співбесіда проводиться рекрутерами служби зайнятості; зекономити кошти, адже послуги надаються на безкоштовній основі; скористатися ресурсами служби зайнятості для максимального інформування широкої громадськості про вакансії.

За більш детальною інформацією звертайтеся в Чортківську районну філію Тернопільського обласного центру зайнятості за тел. – (0352) 22617 або за адресою: м.Чортків, вул.Хічія,1.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту