Чортків online

30 вересня – День усиновлення

 
Дорогі жителі Чортківської громади!
Наприкінці вересня в Україні традиційно відзначають День усиновлення. Це свято людяності, милосердя та великодушності, яке невипадково збігається із днем святих Віри, Надії, Любові та Софії. Це тепле свято усіх батьків та дітей, які волею долі стали однією сім’єю.
Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями і приємними клопотами. Взяти на виховання дитину – дуже відповідальний та нелегкий крок. Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих.
На даний час у нашій громаді є 9 сімей, у яких виховуються 10 усиновлених дітей віком до 18 років, роблять по-християнськи благородну неоціненно важливу справу, 7 дітей виховуються в сім’ях опікунів та піклувальників. З впевненістю можу сказати, що завдяки безмежній любові цих людей діти знайшли справжню батьківську опіку, щасливу родину та сімейний затишок.
Від щирого серця вітаю усі сім’ї, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Дорогі усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, низький уклін вам за вашу доброту, любов, піклування, за готовність віддати частину свого серця малечі, яка так потребує батьківського тепла.
З повагою – міський голова Чорткова Володимир Шматько
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту