Чортків online

Університет третього віку – щастя та соціальна активність людей на пенсії

 
Вам 60+ років? Вам набридло сидіти вдома? Ви хочете нових активностей, цікавого дозвілля та оволодіти новими навиками? Тоді Університет третього віку саме для ВАС!
Ми також прагнемо, щоб люди віком 60+ в Чортківській громаді мали безбар’єрний доступ до освіти та саморозвитку. З цією метою плануємо започаткувати «Університет третього віку» для чортків’ян, котрі досі молоді та юні і готові навчатися новому.
Наразі керівництво громади працює над виробленням взаємоприйнятних рішень щодо зручного та комфортного розміщення майбутнього Університету та його студентів в одному з приміщень, яке перебуває у комунальній власності та не використовується.
Щоб зробити даний освітній проект максимально ефективним та цікавим для майбутніх студентів, нам потрібна Ваша думка, тому просимо заповнити опитувальник, що за посиланням: https://forms.gle/d9jdjQBLYYUSvsZf8
P.S. Діти, внуки, допоможіть майбутнім студентам заповнити опитувальник!
Рубрики: Важливі | Новини

Один коментар до Університет третього віку – щастя та соціальна активність людей на пенсії

  1. Василь сказав:

    Вік живи і вік учись. Університет третього віку безперечно потрібний і є на часі. Якщо в громади є кошти на його відкриття і утримування я двома руками за.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту