Чортків online

Львівський водоканал безкоштовно передав Чортківській громаді 24-кіловатний генератор

 
Чортківська громада отримала стаціонарний генератор потужністю 24 кВт для забезпечення безперебійного водопостачання у с. Бичківці. Генератор абсолютно безкоштовно передало КП «Львівводоканал».
Йдеться про дизельний генератор Iveco Aifo 24 кВт, який Львівському водоканалу вдалось отримати від одного з благодійних фондів із німецького Дрездена. Директор «Львівводоканал» Дмитро Ванькович має родину у с. Бичківці Чортківської громади. Дізнавшись, що нашому селу потрібне джерело резервного живлення задля забезпечення безперебійного водопостачання (у Бичківцях централізоване водопостачання), вирішив допомогти та все організував.
Московські війська продовжують ракетні обстріли в намаганні знищити енергосистему України, тож ми повинні бути готовими до ймовірних відключень електроенергії.
«Московити, самі того не розуміючи, вкотре згуртували та об’єднали український народ, зробивши нас усіх ще сильнішими. Ми продовжуємо допомагати один одному як на фронті, так і в тилу, і це веде нас до великої історичної перемоги. Цей випадок – черговий приклад доброчинства та підтвердження того, що ми усі боремось заради спільної мети», – прокоментував міський голова.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту