Чортків online

ПРЕДСТАВНИКИ ОСББ ЧОРТКОВА ЗУСТРІЛИСЯ ІЗ ГОЛОВОЮ ПРАВЛІННЯ ФОНДУ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ЮЛІЄЮ САБАТЮК

 
Про наболіле та важливе говорили на зустрічі із головою правління Фонду енергоефективності Юлією Сабатюк представники ОСББ нашого міста. Наскрізними питаннями, що цікавили мешканців чортківських багатоповерхівок стали термомодернізація багатоквартирних будинків, можливості співфінансування за рахунок різних програм та грантів і організація ефективної роботи об’єднання.
Зустріч була змістовною, послідовною, а місцями – емоційною. Представники ОСББ обговорили проблеми, з котрими стикаються повсякчас – не сплата внесків, відмова деяких мешканців квартир брати відповідальність за будинок в цілому, проведення термомодернізація старих багатоповерхівок.
Варто зазначити, що Юлія Сабатюк так би мовити знає кухню ОСББ із середини, бо сама протягом багатьох років була головою об’єднання та заснувала асоціацію ОСББ «Лучани», а зараз очолює правління Фонду енергоефективності.
«Часто мешканці квартир вважають, що вони є власниками лише цієї квартири, а не всього будинку загалом. Саме цю відповідальність за багатоповерхівку важливо донести до кожного жителя вашого ОСББ.
Правду кажучи, ОСББ це не просто суб’єкт господарювання, об’єднання можна сміливо порівнювати із сім’єю, що має спільні інтереси та веде спільний бюджет. Ваша головна задача цей бюджет розподілити найефективніше, щоб користь відчув кожен мешканець багатоповерхівки», – зазначила Юлія Саботюк.
Окрім того, пані Юлія обговорили із головами ОСББ, що по вул. Незалежності, 86 та Шевченка, 30 їхні бажання взяти участь у програмі «Енергодім» з термомодернізації будинку від Фонду енергоефективності. Вони успішно подали заявки на участь, тому мають усі шанси отримати кошти на утеплення своїх будинків. Варто зазначити, що на даний момент Фонд призупинив опрацювання нових заявок на участь у програмі, а фінансує лише ті, котрі подавалися до початку повномасштабного вторгнення росії.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту