Чортків online

Оголошення про проведення громадського обговорення за розпорядженням міського голови «Про організацію та проведення громадського обговорення»

 

Чортківська міська рада повідомляє, що з метою врахування зауважень і пропозицій громадськості щодо їх думки під час прийняття відповідного рішення, відповідно до Закону України від 24.05.2012 №4865-VI «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 №989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», реалізації законного права жителів Чортківської міської громади на участь у громадському обговоренні, що враховує взаємні інтереси та виключає виникнення соціальних конфліктів, відповідно до розпорядження міського голови від 14.11.2022 №31-агп «Про організацію та проведення громадського обговорення» на тему: «Про присвоєння військовій частині А1915 почесного найменування «Чортківська офензива»:

з 14 листопада 2022 року по 14 грудня 2022 року (включно) будуть проведені консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення на тему: «Про присвоєння військовій частині А1915 почесного найменування «Чортківська офензива».

  Консультація з громадськістю стосується виключно жителів Чортківської міської територіальної громади.

Ознайомитися з текстом можна на офіційному вебсайті Чортківської міської ради https://www.chortkivmr.gov.ua/.      

З метою отримання консультації щодо проведення громадських обговорень на тему: «Про присвоєння військовій частині А1915 почесного найменування «Чортківська офензива» можна звернутися до відповідальної особи:

Грещука Василя Степановича – начальника відділу архітектури та містобудівного кадастру Чортківської міської ради (вул. Тараса Шевченка, 21, 29 каб.);

Письмові пропозиції та зауваження до проєкту на тему: «Про присвоєння військовій частині А1915 почесного найменування «Чортківська офензива» можна надавати з 14 листопада 2022 року до 14 грудня 2022 року (включно) на електронну пошту  –  info@chortkivmr.gov.ua  із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх подає. Анонімні пропозиції та зауваження не розглядаються.

Інститути громадянського суспільства, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження.

Пропозиції та зауваження у рамках громадського обговорення, фіксуються протоколом під час проведення засідання за круглим столом  15 грудня 2022 року о 10.00 год. у залі засідань адміністративної будівлі за адресою: вул. Тараса Шевченка, 21, м. Чортків. Невід’ємною частиною даного протоколу є лист реєстрації учасників публічного заходу. Пропозиції та зауваження можуть повністю чи частково бути враховані або мотивовано відхилені.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту