Чортків online

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВІД ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШАЄ НА ДЕОКУПОВАНУ МИКОЛАЇВЩИНУ ТА ХЕРСОНЩИНУ

 
20 тонн гуманітарної допомоги від Чортківської громади вирушить сьогодні, 21 листопада, в нещодавно деокуповану Снігурівку, де точились важчі бої з російськими окупантами. Місто розташоване майже на межі Миколаївської та Херсонської областей.
У вантажівці є продукти харчування, вода, засоби гігієни, теплий одяг, ковдри та інші необхідні речі. Також веземо дизельне паливо для потреб тамтешніх лікарень та водоканалів, які через відсутність електропостачання працюють виключно на генераторах.
Чортківська міська рада щиро дякує усім-усім, хто долучився до благої справи: Володимиру Заболотному та ПАП «Березина», Степану Данилишину та ПАП «Обрій», Василю Градовому та ПАП «Дзвінк», Марії Горбаль та ПАП «Агро-Спектр», Віталію Батогу та «Надзбруччя», Ігорю Німцю, Петру Стахіву, Скотту Ковану та «Калина Фармінг», Сергію Стельмащуку, Артему Пуківському, підприємцю Андрію із Білобожниці, магазину «Молоток», усім освітнім закладам (садочкам та школам) Чортківської громади, громаді сіл Горішня Вигнанка, Скородинці, Бичківці, водію вантажівки Олегу Ходоровському (який власною фурою безкоштовно здійснив вже понад три десятки поїздок, забираючи гуманітарну допомогу з-за кордону та доставляючи її по Україні), а також усім чортків’янам, котрі приносили власні консервації!
Тримаємо стрій! У єдності наша сила!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту