Чортків online

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ОСББ ТА ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ!

 
Чортківська міська рада нагадує мешканцям багатоквартирних будинків, де створено ОСББ, що прибудинкова територія є власністю її мешканців. Тож, прибирання її від снігу, посипання доріжок – це завдання жителів багатоповерхівки. Просимо своєчасно приводити до ладу свої прибудинкові території.
Можна також заключити договір із КП «Чортків дім», яке обслуговуватиме ваше ОСББ. За визначеними умовами та встановлену плату працівники комунального підприємства, до прикладу, розчистять від снігу пішохідну доріжку, місця для парковки чи проїзди між будинками. Для цього в їх арсеналі є трактор ХТЗ-2511.
Окрім того, підприємці, котрі працюють у межах Чортківської громади, також вони зобов’язані своєчасно прибирати прилеглу територію входів до будівель та споруд від снігу та льоду, забезпечуючи безпеку пересування перехожих.
Нагадуємо, що за несвоєчасне прибирання території від снігу відповідно до статті 152 КуаАП тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. На посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту