Чортків online

НОВОРІЧНОЇ ЯЛИНКИ У ЧОРТКОВІ ЦЬОГОРІЧ НЕ БУДЕ

 
Офіційно. Новорічної ялинки на центральній площі міста у Чорткові цьогоріч не буде. Також не буде вже звичної святкової ілюмінації. На такому рішення наполіг міський голова Володимир Шматько.
«Важко було би спостерігати, коли біля головної ялинки міста одні діти веселились би із своїми татусями в той час, коли інші не мають такої можливості через те, що їхні тати на фронті. Ми не можемо допустити такої соціальної несправедливості та нерівності. Втім щиро вірю, більше того – я переконаний, що вже на другий рік ми всі, перемігши московитів, зберемось біля новорічної ялинки у центрі нашого Чорткова», – а прокоментував рішення Володимир Шматько.
👨‍👩‍👧Понад 700 чоловіків та жінок із Чортківської громади зараз перебувають на передовій у лавах ЗСУ. Сотні наших дітей через путінські імперські амбіції не відчувають батьківського тепла. Хтось – тимчасово, хтось – на жаль, назавжди…
🎅🏻Втім без свята ми дітей не залишимо. Понад 300 тисяч гривень витратять із бюджету Чортківської громади на смачні подарунки від святого Миколая для дошкільнят та школярів (про це детальніше розповімо згодом).
🍰З нагоди Дня святого Миколая плануємо знову організувати благодійний ярмарок на підтримку наших воїнів ЗСУ. Шукаємо нові рецепти смаколиків 🙂
⛪️А також готуємось колядувати – і 25 грудня, і 7 січня! Коляду знову ж таки передаємо нашим бійцям, наближаючи тим самим нашу перемогу!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту