Чортків online

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ПРАЦЮЄ У ШТАТНОМУ РЕЖИМІ

 
Через черговий ракетний обстріл росіян більшість регіонів країни вкотре залишились без світла. Фактично вся Тернопільщина знову була знеструмлена. Через це графіки погодинних вимкнень електроенергії втратили чинність, натомість нас протягом як мінімум кількох днів чекають аварійні відключення. Тобто ніхто не може спрогнозувати, коли світло вмикатимуть, а коли вимикатимуть.
Зауважимо, що завдячуючи важкій, майже цілодобовій роботі енергетикам наразі все ж вдається забезпечувати електропостачанням Чортківську центральну міську лікарню, а також інфекційне відділення, котре знаходяться в окремому приміщенні.
Втім, навіть якщо електроенергію у лікарні вимкнуть, це ніяким чином не вплине на роботу наших медиків. Оскільки і стаціонар лікарні (121 кВт), і інфекційне відділення забезпечені дизельними генераторами, завдяки яким медичний заклад може працювати у штатному режимі та надавати допомогу пацієнтам.
Відтак лікарі Чортківської лікарні та медичні працівники мають всі можливості для проведення як ургентних, так і планових операційних втручань.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту