Чортків online

5 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

 
Сьогодні у всьому світі відзначають Міжнародний день волонтера. Та лише в нашій країні – це свято не окремих людей, а всього великого 40-мільйонного українського народу, який, не жаліючи ні себе, ні свого часу, ні своїх коштів вже 8 років і 9 місяців віддає все, щоб нарешті відірватись від загарбницьких рук московських окупантів.
Нас всіх як ніколи об’єднала війна: ми більше не ділимо Україну на захід та схід, північ та південь, не шукаємо у собі різне, натомість акцентуємо на спільному. А його у нас більше, ніж достатньо! Ми не залишимо жодних шансів московським наративам, московським ідеям про «адін народ», ми знищимо московські війська до останнього окупанта!
Саме у єдності наша сила. У єдності, про яку наш північно-східний сусід може лише мріяти. Навіть наше ще зовсім молоде покоління – дошкільнята та школярі – поставили своє дитинство на паузу та роблять усе, щоб пришвидшити українську перемогу і бути важливою її складовою. Діти організовують благодійні ярмарки у своїх навчальних закладах, дорослі сплачують податки, діляться заробленою гривнею із армією та людьми, котрі через війну втратили все, а сотні тисяч чоловіків та жінок взяли до рук зброю та відстоюють право українців жити на своїй землі.
Ми всі – волонтери! Весь великий український народ! І великі благодійні фонди, і зовсім маленькі кооперації кількох людей, котрі вирішили зібрати кошти на амуніцію для свого товариша, і люди, котрі надали прихисток вимушено переселеним українцям, і маленький хлопчик із будь-якого дитячого садочку України, котрий відмовився від солодощів, натомість віддав гроші для ЗСУ.
Дякуємо усім, хто розуміє ціну свободи та робить все, щоб жити у вільній країні. Дякуємо тобі, український народе! Тримаємо стрій, перемога близько!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту