Чортків online

6 ГРУДНЯ – ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Сьогодні своє професійне свято відзначають люди, завдяки котрим ми зустріли новий ранок.
Цей день об’єднує всіх тих, хто за покликом серця та відчуття обов’язку, ризикуючи своїм життям та жертвуючи здоров’ям, відстоює територіальну цілісність України.
Несправедлива та кривава війна триває в нашій державі 8 років та 286 днів. Саме мужні воїни Збройних Сил України протягом цього часу захищають мирних мешканців від навали московитів.
Понад 700 захисників та захисниць з Чортківської громади в цю хвилину перебувають на передовій та попри холод, втому та надскладні умови бережуть наш спокійний сон і стримують російських терористів.
У цей святковий і водночас нелегкий для кожного українця день, мужні Захисниці та Захисники, щиро вітаю кожну та кожного. Міцності духу вам, здоров’я, Божої ласки та терпіння. Щиро бажаю всім вам нарешті повернутися до своїх домівок та обійняти найближчих.
Неможливо не згадати у цей день про подвиг тих, хто вже поповнив ряди Небесної Сотні, захищаючи нас і зараз береже небо над нами Ангельськими крильми. Обіцяю, що не забудемо вашу жертву і завжди молитимемося за упокій ваших душ.
З повагою –
міський голова Чорткова
Володимир ШМАТЬКО

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту