Чортків online

ЛАТВІЙСЬКЕ МІСТО-ПОБРАТИМ ТАЛСІ ЗБИРАЄ ДЛЯ ЧОРТКОВА ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ

 
Наше місто-побратим – латвійське Талсі готує для Чорткова та військовослужбовців із нашої громади надзвичайно важливий пакет гуманітарної допомоги. Йдеться у першу чергу про генератори, павербанки, рації, термобілизну та інший теплий одяг.
У повідомленні, котре опублікувала Талсійська міська рада, читаємо:
«Чортків – місто-побратим Талсі – потребує нашої підтримки! Оскільки військові дії в Україні тривають, інфраструктура країни зазнає все більшої шкоди, що впливає на повсякденне життя кожного громадянина. На підтримку народу України міський голова Чортківської міської ради Володимир Шматько просить допомогти у наданні різного обладнання.
Чортківська міська рада просить пожертвувати дуже необхідні речі у повсякденному житті: генератори (потужністю 5 кВт, 6,5 кВт та 10 кВт), спальні мішки, туристичні килими та термоковдри, надувні матраци, взуття, шкарпетки, шапки, рукавички, термобілизна для військовослужбовців, рації, ліхтарики, павербанки, конвертори (від 12 до 220V). Пожертвувані кошти будуть спрямовані на придбання необхідних речей.
Наразі у Чорткові, як і на більшій частині країни, порушено електропостачання, надання послуг водного господарства та теплоенергетики. Найбільш інтенсивні атаки спрямовані проти цивільних людей з метою максимально погіршити умови життя у зимовий період».
Дякуємо вкотре нашому справді братньому латвійському народу за допомогу! Російський імперіалізм обов’язково зазнає ганебної поразки від Збройних Сил України. Бо у нас є ви – надійні та вірні друзі!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту