Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного та регламенту роботи п’ятдесят сьомої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 09 грудня 2022 року

ПРОЕКТ

порядку денного та регламенту роботи п’ятдесят сьомої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 09 грудня 2022 року

1.Про   затвердження   Плану   діяльності  Чортківської  міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік

2.Про надання дозволу на укладення  договорів оренди нежитлових приміщень з АТ «Укрпошта»

3.Про продовження договору оренди комунального майна між Чортківською міською радою та Тернопільським обласним центром з гідрометеорології без проведення аукціону.

 4.Про продовження договору оренди комунального майна без проведення аукціону.

5. Про затвердження Програми комплексного розвитку та підтримки сільського господарства Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.

6.Про затвердження Програми по забезпеченню безоплатного і пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Чортківської міської територіальної громади та внутрішньо переміщених осіб, та за певними категоріями захворювань на 2023-2025 роки.

7.Про затвердження Програми підтримки *** на 2023 рік.

8.Про затвердження Програми підтримки благодійної організації «Дім Милосердя» на 2023-2025 роки.

9.Про внесення змін до Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян Чортківської міської територіальної громади автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2021 – 2023 роки.

10.Про затвердження Програми «Безпечна громада 2023-2025роки

11.Про затвердження Програми цифрової трансформації Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025роки

12.Про затвердження Програми збереження та популяризації архітектурних пам’яток Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки

13.Про затвердження Програми забезпечення розроблення (оновлення) містобудівної документації Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки

14.Про затвердження Програми ведення містобудівного кадастру Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки

15.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №125 « Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»

16.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №121 « Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»

17.Про затвердження Програми часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб ОСББ Чортківської міської територіальної громади на 2022-2023роки.

18.Про затвердження Програми регулювання та розвитку земельних відносин на території Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки

19.Про затвердження Програми розвитку системи оповіщення та інформатизації цивільного захисту Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025роки.

20.Про затвердження Програми поповнення бібліотечних фондів на 2023рік.

21.Про запровадження проекту « Університет третього віку» у Чортківській міській територіальній громаді та затвердження Статуту Чортківського міського комунального закладу « Палац дітей та юнацтва» Чортківської міської ради ( у новій редакції )

22.Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 23 грудня 2021 №853 «Про затвердження Програми «Молодь Чортківської міської територіальної громади на 2022-2025 роки»

23.Про затвердження Програми соціально- правового захисту дітей на 2023-2025 роки

24.Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2021 №89 « Про затвердження Програми «Милосердя на 2021-2023роки»

25.Про затвердження Програми підтримки *** на 2023 рік.

26.Про затвердження Програми *** на 2023 рік.

27.Про затвердження Програми *** на 2023 рік.

28.Про прийняття в комунальну власність побутової техніки  та безоплатну її передачу

29. Про оплату праці міського голови на 2023 рік.

30.Про звільнення від оплати вартості адміністративної послуги за оформлення паспорта громадянина України «Чортківську установу виконання покарань(№26)» на 2023 рік

31. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 23 грудня 2021 року № 863 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2022рік»

32.Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2023рік

33.Про звернення депутатів Чортківської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України  щодо заборони діяльності релігійних організацій (об’єднань) Української православної церкви (Московський патріархат) 

34.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Лісова, буд. ***, м. Чортків, Чортківська міська територіальна громада, Тернопільська обл.

35.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Річкова, м. Чортків, Чортківська міська територіальна громада, Тернопільська обл.

36.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Тиха, буд. ***, м. Чортків, Чортківська міська територіальна громада, Тернопільська обл.

37.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) по вул. Ягільницька в м. Чорткові Тернопільської області.

38.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Релігійній громаді «Парафія Преображення Господнього» міста Чортків Бучацької єпархії Української Греко-Католицької Церкви» по вул. Копичинецька в м. Чортків Тернопільської області.

39.Про надання дозволу *** на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Степана Бандери, *** в м. Чортків Тернопільської області.

40.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

41.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

42.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

43.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

44.Про затвердження *** і технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Глибока,*** в м. Чортків Тернопільської області.

45.Про затвердження комісійного акту щодо не порушення меж земельної ділянки *** по вул. Бердо, *** в м. Чортків Тернопільської області.

46.Про затвердження комісійного акту щодо не порушення меж земельної ділянки *** в с. Біла, Чортківського району Тернопільської області.

47.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється *** по вул. Олени Теліги, *** в м. Чортків Тернопільської області.

48.Про затвердження оціночної вартості земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0506 га, що продається  *** по вул. Князя Володимира Великого, *** в м. Чортків Тернопільської області.

49.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» та встановлення ставки орендної плати.

50.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» в м. Чортків Тернопільської області.

51.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТДВ «Чортківське АТП-1909» по вул. Князя Володимира Великого, 31 в м. Чорткові Тернопільської області.

52.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється *** в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту