Чортків online

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ УЖЕ В ДОРОЗІ!

 
Дати дітям відчуття захищеності, справжнього дитинства, радості, відчуття того, що мрії збуваються, що все можливо – це наше, дорослих, завдання. Це було важливим до війни, важливим залишилось і в час лихоліття. І ніякі вороги не зможуть забрати у наших дітей дитинство та відчуття свята!
Цьогоріч управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради закупило солодких подарунків від святого Миколая для 2 708 дошкільнят та школярів нашої громади на суму 246 948 грн.
Солодкі півкілограмові подарунки від Миколая Чудотворця отримають:
🎅вихованці усіх дошкільних навчальних закладів (садочки) Чортківської громади;
🎅усі діти, що навчаються у початкових класах (1-4 класи);
🎅учні 5-11 класів усіх шкіл громади, котрі належать до пільгових категорій (діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти з інвалідністю; діти з особливими освітніми потребами; діти, батьки яких на російсько-українській війні; діти, батьки яких загинули на війні).
Окрім того, завдяки співпраці із благодійним фондом Івана Чайківського «Благодійний фонд “Покрова”» вдалось безкоштовно отримати ще 614 смачних подарунків від святого Миколая. Їх отримають діти з інвалідністю; діти з числа внутрішньо переміщених осіб; діти, чиї батьки загинули на війні чи несуть службу у лавах ЗСУ; діти, чиї батьки брали участь в АТО/ООС.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту