Чортків online

ЩЕ ОДИН ЗАКРИТИЙ СМІТТЄВИЙ МАЙДАНЧИК ОБЛАДНАЛИ У ЧОРТКОВІ

 
Контейнерний майданчик для побутового сміття встановили на прибудинковій території ОСББ, що по вул. Незалежності, 78. Вартість конструкції – 41 200 грн, котрі виділили із бюджету громади.
У закритому сміттєвому майданчику комунальники встановили три нові контейнери, один із яких – окремо для пластику.
Варто зазначити, що доступ до майданчика відтепер матимуть лише мешканці ОСББ та працівники КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств», котрі збиратимуть сміття. Відтак, недобросовісні мешканці прилеглих будинків, що не платять за вивезення сміття, не зможуть викидати відходи у контейнери.
Як попереджає в.о. керівника комунального підприємства Роман Запотічний, не забиратимуть також сміття, котре викидатимуть біля майданчика, будівельні та великогабаритні відходи. Для вивезення такого сміття мешканцям потрібно буде звернутися до комунального підприємства (за номером 096 922 48 11) та замовити цю послугу за окрему плату.
Нагадаймо, раніше схожий контейнерний майданчик обладнали біля ОСББ «Зоряне 135», що по вул. Незалежності, 135. Мешканці цього об’єднання, щоб пришвидшити процес встановлення сміттєвого майданчика, самотужки залили бетонну основу.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту