Чортків online

ІЗ ЧОРТКОВА ЗНОВУ ВИРУШИЛА ДОПОМОГА ДЛЯ ДЕОКУПОВАНОЇ СНІГУРІВКИ

 
Вже вдруге з Чорткова вирушила гуманітарна допомога до нещодавно деокупованої Снігурівки, де точились важкі бої з російськими окупантами. Місто розташоване фактично на межі Миколаївської та Херсонської областей. Місяць тому вщент заповнену фуру із продуктами, водою, засобами гігієни, теплим одягом, ковдрами та іншими необхідними речами ми вже успішно доставили для жителів Снігурівки та інших постраждалих від війни населених пунктів.
Цього разу колектив комунального підприємства «Ритуальна служба» Чортківської міської ради безкоштовно передає для своїх колег-комунальників із Снігурівки автомобіль УАЗ. Напередодні його відремонтували та повністю підготували до роботи працівники нашого іншого підприємства – КП «Благоустрій», а колектив КП «Чортківський водоканал» своїми силами пофарбував авто.
Також передаємо 500 літрів пального для роботи генераторів у закладах критичної інфраструктури Снігурівки. Дякуємо за надане пальне Олегу Войцишину (ПАП «Довіра») та Мирославу Плішці (ПрАТ «Агро-Продукт»).
Окрім того, завантажили весь бус наступним: покривалами, ковдрами та рушниками (загалом понад 100) від міста-побратима – французького Безьє; шкарпетками (500 шт.), вологими серветками (10 ящиків), енергетичними батончиками (10 ящиків) – від благодійного фонду Global Empowerment Mission; куртками, антисептиками (4 ящики), супами-пюре «Гаряча кружка» (14 ящиків).
Також 150 індивідуальних різдвяно-новорічних солодких подарунків передали заклади освіти Чортківської громади для дітей із деокупованої Снігурівки. Окрім того, наші діти придбали та передали канцелярію, іграшки, одяг і т.д.
Тримаємо стрій, єднаємось і щодня впевнено крокуємо до перемоги над окупантами!
Нас не здолати!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту