Чортків online

У ЧОРТКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУЄ АКЦІЯ «ВІДСОРТУЙ СМІТТЯ ТА ДОПОМОЖИ ЗСУ!»

 
Ми починаємо рік із корисних змін у громаді. Тому відсьогодні, 2 січня, стартує акція «Відсортуй сміття та допоможи ЗСУ».
Звертаємось до дошкільнят та школярів Чортківської громади!
Наші юні герої, ми пам’ятаємо допомогу кожного із вас. Хтось продавав яблука, хтось кошенят, хтось збирав гроші, встановивши блокпост, а хтось заощаджував на новий гаджет. Але у результаті всі гроші ви віддали на допомогу ЗСУ.
У період канікул у вас можливість знову допомогти нашому війську своєю активною участю. Умови акції дуже прості – потрібно збирати папір, картон та пластик, і приносити його до своїх освітніх закладів. У результаті покращимо екологічний стан громади, продамо все зібране, а отримані кошти передамо Збройним Силам України.
Ми будемо уважно спостерігати за цією акцією, адже освітній заклад, який продемонструє найкращий результат – отримає грошову винагороду та розпоряджатиметься нею на власний розсуд.
Детальніше про акцію вам розповість адміністрація вашого навчального закладу.
Окрім того, долучитися до акції та спробувати сортувати сміття може КОЖЕН мешканець Чортківської громади. Просто принесіть відсортоване сміття у найближчий навчальний заклад.
На старт, увага, руш!
 
Відеосюжет – https://www.facebook.com/chortkiv.city.council/videos/453272980182290/
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту