Чортків online

ДЕОКУПОВАНА СНІГУРІВКА ОТРИМАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВІД ЧОРТКОВА (+ВІДЕО)

 
Нещодавно деокупована Збройними Силами України Снігурівка, що на Миколаївщині, намагається повернутись до звичного життя. Настільки, наскільки це можливо. А ми, Чортківська громада, робимо все, що у наших силах, аби жителі напівзруйнованої Снігурівки та навколишніх сіл відчували, що вони – не самі, ми всі разом – разом проти ворога!
Днями команда волонтерів оперативного штабу Чортківської міської ради на чолі із Володимиром Шматьком вже вдруге за крайні два місяці доставила на Миколаївщину гуманітарну допомогу.
Спершу привезли вщент заповнену фуру із продуктами, водою, засобами гігієни, теплим одягом, ковдрами та іншими необхідними речами. Цього разу – покривала, рушники, шкарпетки, вологі серветки, енергетичні батончики, куртки, антисептики, супи-пюре, солодкі подарунки для дітей. Ще 500 л дизельного палива передали для роботи генераторів у закладах критичної інфраструктури Снігурівки. А наші КП «Ритуальна служба», «Благоустрій» та «Чортківський водоканал» безкоштовно передали для своїх колег-комунальників відремонтований та пофарбований автомобіль УАЗ.
Що побачили наші волонтери у Снігурівці, як передавали гуманітарну допомогу – дивіться у відеосюжеті Чортківської міської ради https://www.facebook.com/watch/?v=920042196013749. 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту