Чортків online

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення до закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення до закупівлі

м. Чортків 04 січня 2023 року

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. №710 «Про ефективне використання державних коштів».

Управління освіти,молоді та спорту Чортківської міської ради (надалі – Замовник) оприлюднює обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості та/або бюджетного призначення предмета закупівлі: 

I «Соки для закладів освіти Чортківської міської ради» Код за ДК 021:2015 – 15320000-7 «Фруктові та овочеві соки»

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2023-01-02-004294-а. Категорія Замовника – згідно п.3 ч.1 ст. 2 ЗУ “Про публічні закупівлі” (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади).

Мета проведення закупівлі: Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування дітей у закладах освіти Чортківської міської ради. Придбання даного продукту дозволить забезпечити повноцінний розвиток дитячого організму завдяки виконанню норм харчування.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

з/п

Найменування товару

Кіл-ть

л.

Технічні, якісні характеристики товару

1.

Сік томатний

1500

Колір: Однорідний за всією масою, властивий соку з відповідних помідор після термічної обробки.

За типом виготовлення: томатний сік

Зовнішній вигляд та концентрація: Однорідна рідка маса з рівномірно розподіленим тонкоподрібненої м’якоттю

Запах та смак: натуральний, добре виражений смак та аромат, властиві використаним видам помідор, не допускаються сторонній присмак і запах

Споживче пакування: багатошарова упаковка (шари картону, алюмінієва фольга, харчова поліетиленова плівка).

Об’єм споживчого пакування: 1 – 2л.

2.

Сік фруктовий

4500

Сік фруктовий, отриманий з доброякісних стиглих, свіжих фруктів. Освітлений, без м’якоті. Багатий на вітаміни та корисні речовини, без консервантів.

Запах та смак: натуральний, добре виражений смак та аромат, властиві використаним видам фруктів, не допускаються сторонній присмак і запах

Споживче пакування: багатошарова упаковка (шари картону, алюмінієва фольга, харчова поліетиленова плівка).

Об’єм споживчого пакування: 1 – 2л.

Якісні та технічні характеристики товару обумовлені вимогами: Харчування дітей у закладах освіти здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затверджену наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227 (із змінами, далі – Інструкція), «Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти», затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України 25 вересня 2020 року № 2205. Поставка товару має здійснюватися учасником-переможцем у 2023 році до комори кожного закладу окремо, згідно з графіком та маршрутом постачання на підставі заявок Замовника на кожний заклад освіти окремо. Учасник переможець зобов’язується виконувати вимоги чинного законодавства України, а в частині обов’язків суб’єктів підприємницької діяльності, що постачають товари, а також Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» (зі змінами) та наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.2012 № 548 «Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів». Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО) та відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», мікробіологічним критеріям затвердженим наказом МОЗУ №548 від 19.07.2012р. та державним санітарним правилам та нормам ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001 затвердженим Постановою Головного державного санітарного лікаря України №137 від 20.09.2001 р. Відповідність господарської діяльності постачальника вимогам Закону України № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»

Очікувана вартість предмета закупівлі складає 260000,00 грн. з ПДВ

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Розрахунок здійснений на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціни товарів та послуг, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “Prozorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках; дані спеціалізованих інформаційно-аналітичних видань; дані офіційних статистичних видань.

II «Крупи і борошно для закладів освіти Чортківської міської ради» Код за ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп’яної промисловості»

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2023-01-02-002786-а. Категорія Замовника – згідно п.3 ч.1 ст. 2 ЗУ “Про публічні закупівлі” (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади).

Мета проведення закупівлі: Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування дітей у закладах освіти Чортківської міської ради. Придбання даного продукту дозволить забезпечити повноцінний розвиток дитячого організму завдяки виконанню норм харчування.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

з/п

Найменування товару

Кіл-ть

кг.

Технічні, якісні характеристики товару

1.

крупа гречана

1200

Запах – властивий гречаній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий гречаній крупі без сторонніх присмаків. Ядро цільне без стороннього запаху, суха вологість не повинна перевищувати норм. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками. Пакування – пачки масою нетто від 0,300 кг до 1,000 кг.

2.

крупа кукурудзяна

600

Запах – властивий кукурудзяній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий кукурудзяній крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками. Пакування – пачки масою нетто від 0,300 кг до 1,000 кг.

3.

рис

1400

Крупа рисова першого ґатунку, виготовлена відповідно ДСТУ. Колір та смак відповідно крупі рисовій, без стороннього смаку та запаху. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками. Пакування – пачки масою нетто від 0,300 кг до 1,000 кг.

4.

пшоно

500

Запах – властивий пшону без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками. Пакування – пачки масою нетто від 0,300 кг до 1,000 кг.

5.

крупа ячмінна

500

Запах – властивий ячмінній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий ячмінній крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками. Пакування – пачки масою нетто від 0,300 кг до 1,000 кг.

6.

крупа пшенична Артек

500

Запах – властивий пшеничній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий пшеничній крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками. Пакування – пачки масою нетто від 0,300 кг до 1,000 кг.

7.

крупа вівсяна

300

Запах – властивий вівсяні крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий вівсяні крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками. Пакування – пачки масою нетто від 0,300 кг до 1,000 кг.

8.

борошно пшеничне в/г

3600

Пшеничне, вищого ґатунку. Повинно відповідати вимогам ДСТУ. Колір: білий. Запах: властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів. Смак: властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Забрудненість і зараженість шкідниками – не допускається. Пакування – продуктові мішки не нижче III категорії до 50 кг.

Якісні та технічні характеристики товару обумовлені вимогами: Харчування дітей у закладах освіти здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затверджену наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227 (із змінами, далі – Інструкція), «Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти», затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України 25 вересня 2020 року № 2205. Поставка товару має здійснюватися учасником-переможцем у 2023 році до комори кожного закладу окремо, згідно з графіком та маршрутом постачання на підставі заявок Замовника на кожний заклад освіти окремо. Учасник переможець зобов’язується виконувати вимоги чинного законодавства України, а в частині обов’язків суб’єктів підприємницької діяльності, що постачають товари, а також Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» (зі змінами) та наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.2012 № 548 «Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів». Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО) та відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», мікробіологічним критеріям затвердженим наказом МОЗУ №548 від 19.07.2012р. та державним санітарним правилам та нормам ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001 затвердженим Постановою Головного державного санітарного лікаря України №137 від 20.09.2001 р. Відповідність господарської діяльності постачальника вимогам Закону України № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»

Очікувана вартість предмета закупівлі складає 400000,00 грн. з ПДВ

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Розрахунок здійснений на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціни товарів та послуг, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “Prozorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках; дані спеціалізованих інформаційно-аналітичних видань; дані офіційних статистичних видань.

III «Цукор, білий, для закладів освіти Чортківської міської ради» Код за ДК 021:2015 – 15830000-5 – Цукор і супутня продукція

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2023-01-03-001113-а. Категорія Замовника – згідно п.3 ч.1 ст. 2 ЗУ “Про публічні закупівлі” (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади).

Мета проведення закупівлі: Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування дітей у закладах освіти Чортківської міської ради. Придбання даного продукту дозволить забезпечити повноцінний розвиток дитячого організму завдяки виконанню норм харчування.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Найменування товару

Кількість

Одиниця виміру

1.

Цукор білий, кристалічний

5600

кг.

Технічні, якісні характеристики товару

Цукор білий кристалічний буряковий. Цукор білого кольору, чистий, без домішок, без грудочок, сухий, сипкий, солодкого смаку. Фасування – нові поліпропіленові чи тканинні з поліпропіленовим вкладишем мішки об’ємом 25-50кг.

Оцінка якості – згідно з ДСТУ 4623-2006

Транспортування – в закритих транспортних засобах, з дотриманням чинних норм та правил, які забезпечують збереження продукції.

Прийманню не підлягає товар:

  • у пошкодженій упаковці;

  • на який оформлені супроводжувальні документи з порушенням;

  • без сертифіката (посвідчення) якості;

  • строк придатності до споживання товару, що пропонується до постачання замовнику цих торгів становить менше 80% (від дати виробництва).

Якісні та технічні характеристики товару обумовлені вимогами: Харчування дітей у закладах освіти здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затверджену наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227 (із змінами, далі – Інструкція), «Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти», затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України 25 вересня 2020 року № 2205. Поставка товару має здійснюватися учасником-переможцем у 2023 році до комори кожного закладу окремо, згідно з графіком та маршрутом постачання на підставі заявок Замовника на кожний заклад освіти окремо. Учасник переможець зобов’язується виконувати вимоги чинного законодавства України, а в частині обов’язків суб’єктів підприємницької діяльності, що постачають товари, а також Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» (зі змінами) та наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.2012 № 548 «Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів». Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО) та відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», мікробіологічним критеріям затвердженим наказом МОЗУ №548 від 19.07.2012р. та державним санітарним правилам та нормам ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001 затвердженим Постановою Головного державного санітарного лікаря України №137 від 20.09.2001 р. Відповідність господарської діяльності постачальника вимогам Закону України № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»

Очікувана вартість предмета закупівлі складає 200000,00 грн. з ПДВ

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Розрахунок здійснений на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціни товарів та послуг, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “Prozorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках; дані спеціалізованих інформаційно-аналітичних видань; дані офіційних статистичних видань.

VI «Картопля для закладів освіти Чортківської міської ради» Код за ДК 021:2015 – 03210000-6 «Зернові культури та картопля»

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2023-01-03-002519-а. Категорія Замовника – згідно п.3 ч.1 ст. 2 ЗУ “Про публічні закупівлі” (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади).

Мета проведення закупівлі: Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування дітей у закладах освіти Чортківської міської ради. Придбання даного продукту дозволить забезпечити повноцінний розвиток дитячого організму завдяки виконанню норм харчування.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

n/n

Вид товару

Кількість, кг

Вимоги

1

Картопля

27000

Сорт – рів’єра, беллароза або еквівалент. Вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин.

Зовнішній вигляд: із здоровою шкіркою та відсутністю будь-яких захворювань чи плям на поверхні, ціла, чиста, без механічних пошкоджень, без ознак гнилі. Запах і смак: властиві даному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

Фасування у споживчу тару: у сітки вагою 20-25 кг.

Скан-копія протоколу досліджень на вміст нітратів та інших шкідливих речовин.

2

Картопля (молода)

2500

Строк постачання: з дня укладання договору та до 31 грудня 2023 року, картопля (молода) постачання з червня по серпень 2023 року.

Якісні та технічні характеристики товару обумовлені вимогами: Харчування дітей у закладах освіти здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затверджену наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227 (із змінами, далі – Інструкція), «Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти», затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України 25 вересня 2020 року № 2205. Поставка товару має здійснюватися учасником-переможцем у 2023 році до комори кожного закладу окремо, згідно з графіком та маршрутом постачання на підставі заявок Замовника на кожний заклад освіти окремо. Учасник переможець зобов’язується виконувати вимоги чинного законодавства України, а в частині обов’язків суб’єктів підприємницької діяльності, що постачають товари, а також Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» (зі змінами) та наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.2012 № 548 «Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів». Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО) та відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», мікробіологічним критеріям затвердженим наказом МОЗУ №548 від 19.07.2012р. та державним санітарним правилам та нормам ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001 затвердженим Постановою Головного державного санітарного лікаря України №137 від 20.09.2001 р. Відповідність господарської діяльності постачальника вимогам Закону України № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»

Очікувана вартість предмета закупівлі складає 500000,00 грн. з ПДВ .

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Розрахунок здійснений на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціни товарів та послуг, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “Prozorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках; дані спеціалізованих інформаційно-аналітичних видань; дані офіційних статистичних видань.

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту