Чортків online

ЧОРТКІВСЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА В ОБЛИЧЧЯХ: В’ЯЧЕСЛАВ ДОЛЮК – ТРЕНЕР ІЗ ВОЛЕЙБОЛУ

 
Чортківська міська рада розпочинає цикл матеріалів про тренерів-викладачів Чортківської дитячо-юнацької спортивної школи Чортківська ДЮСШ. Хто тренує наших дітей, хто закохує їх у спорт, хто вчить їх перемагати?
В’ячеслав Долюк – тренер 1 категорії з волейболу із 20-річним стажем роботи, на даний момент займається із трьома командами дівчат у Чортківській ДЮСШ.
Свою тренерську діяльність В’ячеслав Ігорович розпочав ще у 2002 році як наставник волейболістів спортивного клубу «Мрія» у сусідніх Копичинцях. А вже з 2006 року працює у нашому місті.
Як розповідає пан В’ячеслав, волейбол полюбив ще змалечку, почав займатися цим видом спортом ще у 4-му класі і досі не відпускає м’яча далеко. Привчав до гри і свого сина, котрий зараз грає у Суперлізі.
«Немає дитини, котру неможливо навчити грати у волейбол. Головне, щоб у вихованця було бажання, а всього решту ми досягнемо. Ну і, звісно, у волейболі важко обійтися без відповідного зросту», – розповідає тренер.
Зазначає також В’ячеслав Ігорович, що із дівчатами працювати йому набагато легше, бо вони більш слухняні і легко захоплюються, тому, якщо у вихованок є любов до гри – це вже половина справи.
Розкриває тренер і свою формулу успіху у згуртуванні команди – це спільне проведення часу поза заняттями. Щороку пан В’ячеслав разом із вихованками їздять відпочивати на море у Затоку, де на пляжі і проводять тренування з волейболу. Окрім того, ще є традиція ходити разом у похід.
Пишається В’ячеслав Ігорович усіма своїми вихованцями, розповідає, що вони для нього як рідні діти. Не міг не згадати випускників, котрі зараз грають у Суперлізі – це Олександр Долюк, Тарас Козлюк та Володимир Печеринський.
Розповідаючи про досягнення, зауважує, що його команди беруть участь у змаганнях обласного та міжобласного рівнів та неодноразово показують високі результати.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту