Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного та регламенту роботи шістдесят другої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 10 лютого 2023 року

ПРОЕКТ

порядку денного та регламенту роботи шістдесят другої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 10 лютого 2023 року

1.Про визнання повноважень депутата Чортківської міської ради VIII скликання

2.Звіт Чортківського міського голови за рік діяльності.

3.Про стан законності, боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку в Чортківській міській територіальній громаді.

4.Про хід виконання у 2022році Програми сприяння у підвищені рівня безпеки громади на території Чортківської міської територіальної громади на 2022-2024роки

5.Про роботу комунального підприємства Чортківський комбінат комунальних підприємств в 2022 році.

6.Про роботу Чортківського виробничого управління водопровідно каналізаційного господарства в 2022 році.

7.Про роботу комунального підприємства «Чортків дім» в 2022 році.

8. Про затвердження рішення виконавчого комітету міської ради від 29 грудня 2022р № 433 «Про надання дозволу комунальному підприємству « Ритуальна служба» на передачу комунального майна»

9. Про скасування рішення виконавчого комітету від 18 травня 2022року №140 «Про надання дозволу на списання основних засобів Чортківській загальноосвітній школі І – ІІІ ст. № 5 Чортківської міської ради».

10. Про виконання Програми по забезпеченню пільгових категорій жителів м. Чорткова лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування на 2020-2022рр.

11.Про виконання Програми підтримки осіб м. Чорткова. які брали участь в антитерористичній операції, в операції обєднаних сил, членів їх сімей та сімей загиблих під час їх проведення на 2020-2022роки.

12.Про затвердження Положення, Регламенту та Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ « Центр надання адміністративних послуг» Чортківської міської ради

13.Про виконання Програми « Безпечне місто на 2020-2022роки».

14. Про виконання Програми « Чортків-SmartCiti на 2019-2022роки»

15.Про виконання Програми розвитку системи оповіщення та інформатизації цивільного захисту Чортківської міської територіальної громади на 2019 — 2022 роки.

16.Про виконання Програми матеріально – технічного забезпечення *** у 2022 році.

17.Про виконання Програми підтримки *** Чортківської міської територіальної громади у 2022 році.

18.Про виконання Програми надання фінансової підтримки *** розташованих на території Чортківської міської територіальної громади у 2022році.

19.Про внесення змін до Програми сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Чортківської міської територіальної громади на 2022-2024 роки ( зі змінами)

20.Про внесення змін до Програми сприяння оборонній та мобілізаційній готовності на території Чортківської міської територіальної громади на 2022-2024роки.

21.Про виконання Програми регулювання та розвитку земельних відносин на території міста Чорткова на 2020-2022 роки.

22.Про виконання Програми ведення та створення технічного комплексу геоінформаційної системи та геопорталу містобудівного кадастру м. Чортків.

23. Про виконання Програми реставрації Старої ратуші ( охор.№65-М) у місті Чортків на 2021-2022роки.

24 Про виконання Програми забезпечення розроблення ( оновлення) містобудівної документації в м. Чорткові на 2021-2022роки.

25. Про виконання Програми культурно- мистецьких заходів 500-літнього ювілею магдебурії у 2022році.

26.Про виконання програми поповнення бібліотечних фондів на 2020-2022 роки.

27.Про хід виконання Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян Чортківської міської територіальної громади автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування за 2022рік.

28.Про хід виконання в 2022році Програми надання адресної грошової допомоги громадянам Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки .

29. Про внесення змін до назви юридичної особи Чортківський міський комунальний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю « Дорога в життя» з відділенням денного перебування м. Чортків Тернопільської області та затвердження Положення в новій редакції.

30.Про затвердження фінансових планів комунальних підприємств «Благоустрій», «Міськсвітло», «Парковий культурно-спортивний комплекс», «Ритуальна служба», «Чортків Дім», «Чортківське виробниче управління водопровідно -каналізаційного господарства», «Чортківський комбінат комунальних підприємств» Чортківської міської ради на 2023 рік

31.Про внесення змін до рішення міської ради від 02.12.2021 року №789 «Про затвердження цільової Програми збільшення статутного капіталу КП «Міськсвітло» Чортківської міської ради на 2022-2023 роки»

32.Про хід виконання Програми підтримки та стимулювання створення ефективних об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Чортківської міської територіальної громади за 2022рік.

33.Про хід виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Чортківської міської територіальної громади за 2022рік.

34.Про затвердження Плану роботи Чортківської міської ради на І півріччя 2023року.

35.Про вихід з Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад

36. Про надання дозволу на безоплатну передачу основних засобів та матеріальних цінностей.

37.Про внесення змін в рішення міської ради від 30 червня 2022 року №1054 «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Чортківської міської територіальної громади »

38.Про безоплатну передачу нежитлової будівлі по вул.Середня,54 с. Скородинці, Чортківської міської територіальної громади з балансу Управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради ради міської ради на баланс КП «Агенція місцевого економічного розвитку» Чортківської міської ради

39.Про внесення змін до рішення міської ради від 09 грудня 2022 року №1153 «Про   затвердження   Плану   діяльності  Чортківської  міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік»

40. Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги.

41. Про затвердження звіту про виконання бюджету Чортківської міської територіальної громади за 2022рік.

42.Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 9 грудня 2022 року № 1211 “Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2023 рік”

43. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово- розважальної та ринкової інфраструктури по вул.. сім’ї Юрчинських, м.Чортків 

44.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування будівель тимчасового проживання по вул.Євгена Коновальця, м.Чортків.

45.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул.Ягільницька, м.Чортків.

46.Про затвердження детального плану території зі зміною цільового призначення земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул.. Нижнє Бердо у м. Чорткові Тернопільської області

47.Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово- розважальної та ринкової інфраструктури за адресою: вул.. Монастирська в м. Чорткові Тернопільської області

48.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул.Тараса Шевченка в м.Чорткові Тернопільської області.

49.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (КТП) в м.Чорткові Тернопільської області.

50.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

51.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, розташованої по вул. Князя Володимира Великого, в м.Чортків Тернопільської області

52.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с.Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

53.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в м. Чортків Тернопільської області.

54.Про затвердження *** технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки, розташованої по вул.Мурованка, *** в с.Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

55.Про затвердження *** та *** технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність земельної ділянки по вул.Миру, *** в с.Росохач Чортківського району Тернопільської області.

56.Про затвердження *** технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки, розташованої

57.Про відмову в наданні дозволу Представництву по вул.Зеленій, 27 в с.Переходи Чортківського району Тернопільської області.Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж історико-культурного призначення (території Єврейського кладовища) в межах вул.Дмитра Пігута, 31 Б – вул. Незалежності, 24 А в м. Чорткові Тернопільської області.

58.Про передачу в оренду *** земельної ділянки, розташованої по вул. Князя Володимира Великого,***в м. Чорткові Тернопільської області.

59.Про передачу в оренду ТОВ «НОВЕ МІСТО ТМК» земельної ділянки, розташованої по вул. Князя Володимира Великого,29Л в м. Чорткові Тернопільської області.

 60. Різне.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту