Чортків online

ВІДГУКИ ПАЦІЄНТІВ ПРО ЛІКАРІВ ЧОРТКІВСЬКОЇ ЛІКАРНІ: ЛІКАР-КАРДІОЛОГ ТАРАС МАЗУР

 
Ми продовжуємо публікувати ваші анонімні відгуки про лікарів Чортківської центральної міської лікарні, котрі лікували вас, ваших рідних чи близьких (ви досі можете зробити це за посиланням https://cutt.ly/B9CvgC6).
 
Якої думки пацієнти про лікаря-кардіолога Тараса Мазура❓
 
🗣Тарас Антонович – на перший погляд молодий, проте абсолютно компетентний лікар-професіонал своєї галузі. Декілька членів нашої родини, чималенька кількість знайомих за нашими рекомендаціями отримували лікування саме у нього. Жодних скарг – лише беззаперечне задоволення від результатів лікування, етики спілкування Тараса Антоновича з пацієнтом, постлікарняних рекомендацій та призначень. Усі, хто отримав від нього необхідну медичну допомогу безмежно вдячні йому за його професійну діяльність та всесторонній підхід. Тішимося, що у кардіологічному відділенні нашої Чортківської ЦМЛ з’явився та працює такий Лікар! Подальших досягнень та успіхів Тарасові Антоновичу! Нехай його важлива праця приносить користь пацієнтам та власне задоволення йому від результатів його діяльності!
🗣Професіонал, людина-душа, світило кардіології. Подяка за сумлінну працю.
🗣Щиро дякую за професійно надану допомогу! Людина, яка не помилилась у виборі професії!
🗣Тарас Антонович дуже хороший та розумний лікар! Чуйний, справедливий та дуже уважний.
🗣Лікар від Бога. Пишаюся, що у нашому місті є такий кардіолог. Це високопрофесійний фахівець своєї справи, який обожнює свою роботу. Тарас Антонович повністю віддає своє серце людям. Переживає за своїх пацієнтів вдень і вночі, в будь-який час готовий прийти на допомогу. Його зусилля та поради, доброта та розуміння, професіоналізм та майстерність у лікувальній роботі сприяють продовженню повноцінного життя пацієнтів! Професіоналізм Тараса Антоновича врятує ще не одне життя!
🗣Прогресивний, ерудований, відданий роботі, справжній професіонал, при тому, що лише недавно приступив до роботи. Окрім того, наділений позитивними людськими якостями: привітний, ніколи не відмовить в огляді чи консультації, незважаючи на часто обмежений час.
Щиро радіємо, що маємо у Чорткові таких професіоналів своєї справи! Вкотре переконуємось, що Чортківська центральна міська лікарня може із впевненістю дивитись у світле майбутнє. Дякуємо за ваші відгуки🙏
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту