Чортків online

ІЗ 1 БЕРЕЗНЯ ДО КЛАДОВИЩА ПО ВУЛ. ЯГІЛЬНИЦЬКА ЇЗДИТИМЕ КОМУНАЛЬНИЙ ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ

Із 1 березня до кладовища, що по вул. Ягільницька, можна буде дістатись комунальним громадським транспортом. Рейс, який здійснює КП «Благоустрій», – «СЕ Борднетце – Залізничний вокзал – Бердо» – оновили. Відповідно до змін, до кладовища по вул. Ягільницька бус курсуватиме у середу, п’ятницю та суботу.
За словами міського голови Володимира Шматька, чимало чортків’ян неодноразово зверталися із проханням запустити автобус до кладовища, що по вул. Ягільницька, бо туди відмовляється їздити приватний перевізник (Чортківське АТП-16142), котрий на даний момент працює у Чорткові. Саме тому на позачерговому засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про те, що в СЕРЕДУ, П’ЯТНИЦЮ комунальний мікроавтобус раз на день, а в СУБОТУ – двічі на день їздитиме до кладовища, що по вул. Ягільницька.
В СЕРЕДУ та П’ЯТНИЦЮ мікроавтобус від зупинки «Центр» вирушатиме о 12:50, а повертатиметься із кладовища о 14:00.
В СУБОТУ від зупинки «Центр» вирушатиме о 9:50 та 11:50, повертатиметься відповідно о 11:00 та 13:00.
Нагадаймо, мікроавтобус для громади Чорткова передали із дружньої Латвії. Таку допомогу вдалося отримати завдяки цілій низці написаних листів до Надзвичайного та Повноважного посла України у Латвійській Республіці Олександра Міщенка, голови правління конфедерації українців у Латвії «Віче» Оксани Січко, фонду «Ziedot.lv», компанії «Latvijas Finieris» та благодійної організації «Biedrība Tavi draugi».
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту