Чортків online

ВОЛОДИМИР ШМАТЬКО НАГОРОДИВ ЗАХИСНИКІВ ВІДЗНАКОЮ «ЗА ЧЕСТЬ І ВІДВАГУ»

 
Сьогодні, 8 березня, Володимир Шматько нагородив найвищою відзнакою міського голови «За честь і відвагу» Валентина Сеника та Любомира Василіва – військовослужбовців, котрі протягом тривалого часу боронили українські кордони, ціною власного здоров’я відстоювали незалежність та отримали поранення у бою.
«Щиро дякую Вам за те, що захищаєте нашу землю та свободу. Жертвуєте усім – здоров’ям, щасливими моментами разом із сім’єю, затишком та щодня ризикуєте найціннішим – життям, щоб ми щодня могли прокидатися. Вірю, що в скорім часі всі наші захисники повернуться додому», – звернувся до Воїнів Володимир Петрович.
Зазначимо, що обоє Героїв родом із Чортківської громади. Чоловіки отримали поранення у бою та зараз перебувають на реабілітації.
Валентин Сеник – молодший сержант, технік 1 стрілецької роти. Брав участь у наступальних штурмових діях та зачистці населеного пункту Спірне, Донецької області. Отримав бойове поранення. Житель села Бичківці.
Любомир Василів – сержант, командир 1 стрілецького відділення, 2 стрілецького взводу, 3 стрілецької роти. Стійко утримував позиції в районі населеного пункту Спірне, Донецької області, попри щільні артилерійські обстріли, авіаційні удари та наступальні (штурмові) дії зі сторони ворога. Отримав поранення у бою. Мешканець Чорткова.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту